skip to Main Content

Helena Davidsson Neppelberg

Helena Davidsson Neppelberg är en illustratör från Tolg, Småland, men är idag bosatt i Stockholm. Åren 1988-1992 utbildade Neppelberg sig på Konstfack där hon studerade Grafisk Design & Illustration. Hennes uppdragsgivare är bokförlag, tidningar, och reklambyråer men hon är även aktiv som illustratör för både hennes egna och andras barnböcker.

Lena Koller

image001

Lena Koller är en etablerad fotograf i Stockholm. Hon har en känsla av hur långt hon kan gå innan det som är naturligt vackert blir överarbetat. Koller har en talang för 

Jann Lipka

Jann Lipka är en fotograf som arbetar inom redaktionell och reklamfotografering samt digital bildbearbetning, retusch och bilmontage. I hans fotografering ligger fokuset på samspelet på människan och miljön.

”Jag fotar nog mest för makten. När man plåtar folk har man makt över dem. Det är inte många som har kunnat säga till statsministern att han ska dra in magen och sträcka på sig och sedan fått honom att lyda.” Publicerat på jmklab2016.

Niklas Palmklint

niklasteam

Niklas Palmklint är en reklamfotograf som har åkt världen över och fotograferat samt samarbetat med de flesta varumärken i Norden. Palmklint håller även workshops om fotografi och bilders betydelse och värde. Som fotograf och filmare förverkligar han visuella idéer till hans kunder, och vid sidan om fotograferingen och filmningen är han även kursansvarig på Berghs School of Communication.

Jørgen Reimer

unnamed

Jørgen Reimer är en fotograf som jobbar mycket inom kategorin reklam och mode, men gör även dokumentärfotografi. Reimer har bland annat fotograferat för Campari, Norwegian, Nike, Taxi Stockholm och Lars Wallins bröllopsklänningar i magasinet Lifestyle. Han har dessutom vunnit GrandPrix. 

Stina Wirsén

Stina Wirsén har arbetat som professionell illustratör sedan år 1992 då hon tog examen i Crafts and Design på Konstfack University College of Arts. Wirsén har illustrerat och skrivit ett flertal barnböcker och animationer samt illustrerat för varuhus, modemärken, restauranger, kommersiella reklamkampanjer samt tidningar och tidskrifter. Hon har fått många utmärkelser och blivit tilldelad priserna: Augustpriset 2005, Nordiska Tecknare Award, Svenska Tecknares Kolla! Award, Elsa Beskow Plaque och Expressens Heffaklump Award för barnlitteratur.

Back To Top